O NAMA

Višedecenijsko

iskustvo

Zero Electronics je kompanija čiji tim uključuje eksperte sa višedecenijskim iskustvom u oblasti servisiranja svih vrsta uredjaja iz segmenta potrošačke elektronike, od televizora, bele tehnike, mobilnih telefona, malih kućnih aparata do proizvoda novije generacije poput električnih trotineta.

Naši osnivači su sticali znanje i iskustvo u najvećim domaćim servisnim firmama kao i multinacionalnim kompanijama koje se bave telekomunikacijama. Saradjivali smo sa brojnim vodećim proizvodjačima A brendova Samsung, Panasonic, Sony i Toshiba.

Ideja nam je da iskustvo stečeno u saradnji sa svetski poznatim kompanijama iz oblasti audio i video kao i bele tehnike, implementiramo u naš sistem i time pružimo korisnicima najviši nivo usluge uz garanciju kvaliteta.

Naša

misija i vizija

Besprekorna
usluga

Naše usluge su brze, precizne i visokog kvaliteta.

Jednostavna i brza
dijagnostika kvara

Telefonom ili putem mejla.

Iskusan i
kvalifikovan tim

Naš tim vam stoji na raspolaganju ukoliko Vam je potrebna popravka frižidera, televizora ili drugih električnih uređaja.

Transparentni
uslovi servisa

Popravke u okviru garancije: popravke su besplatne, kao što je definisano uslovima garancije proizvođača. Servis van garancije: fer i transparentni uslovi i cene popravke.