ALPHA OVLAŠĆENI
SERVIS

Fokus Zero Electronics kompaniije je saradnja sa brendom Alpha. Mi smo specijalni ovlašćeni servis i cilj nam je da ispunimo misiju Brenda Alpha koja obuhvata izuzetan kvalitet, dobar servis i podršku krajnjem potrošaču u svakom trenutku a sve po veoma pristupačnoj ceni bez kompromisa.

Kompanija Roaming Electronics je 2015. godine lansirala svoj brend pod nazivom Alpha. Alpha televizori su inspirisani stvarnim životom oko nas i svime što nas okružuje. Svojim dizajnom, kvalitetom i inovacijama su u rangu sa premium standardima TV / AV kategorije. Alpha televizori poseduju sve potrebne funkcije za celokupno uživanje u svim sadržajima i uvek daju više zbog pristupačne cene i bezuslovne garancije od 4 godine.

Ovlašćeni servis

Alpha

televizora.

Alpha televizori poseduju savremene funkcije kao i različite vrste digitalnih tjunera koji omogućavaju povezivanje televizora sa digitalnim TV signalom bez potrebe za dodatnim uređajima za digitalizaciju (STB uređaji i slično).

Brend Alpha nudi kvalitetne i pouzdane TV uređaje, a u skladu sa tim svojim kupcima nudi i 4 godine bezuslovne garancije.